Suvesangarid suveks trimmi!

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ja teevad trikke: Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja.
Ja teevad trikke: Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja. Foto: TV 3

Läinud suvel TV 3 ekraanil möllanud suvesangarid Indrek Vaheoja ja Kristjan Rabi alustavad tänavu möllamisega juba aprillis.

Suvesangaritel Kristjan Rabil ja Indrek Vaheojal ei lähe pärast talve enam püksinööp kinni ja nii proovivadki nad saada kuu ajaga saledaks. Ja trimmi. Teekonnal fitnessmodelli keha poole jagatakse nippe ja kogemusi teistelegi. Proovimisele kuuluvad salendavad imetooted, eri treeningud, rahvatarkuse nipid ja dieedid. Esimeses saates võetakse eeskuju naistelt bikiinifitnessi trennis, Raudselt Leedilt ja Ott Kiivikaselt. Lisaks rannalõvi-vormile innustab sangareid ka omavaheline võistlus. Kumb on kõvem mees?

Tänaseks on esimesed edusammud tehtud. Inspiratsiooni on andnud nii postitantsu trenn, võitluskunstid, Ott Kiivikas kui bikiinifitnessi tüdrukud. Kiivikas lubas ideaalset vormi küll alles järgmiseks suveks, kuid saatejuhid on võtnud nõuks tõestada, et hea tahtmise korral saab vormi ja pruuniks juba 2. juuniks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles