Savisaarega kohtuda soovinud mees ähvardas linnavalitsuse töötajat noaga

Andres Einmann
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Linnavalitsuse teenindussaal
Tallinna Linnavalitsuse teenindussaal Foto: SCANPIX

Tallinna linnapea Edgar Savisaarega kohtuda soovinud mees ähvardas täna pärastlõunal Tallinnas Vabaduse väljakul linnavalitsuse teenindussaali klienditeenindajat noaga ja jooksis minema, politsei otsib ähvardajat.

Politsei sai täna kella 13.30 ajal teate, et Tallinna linnavalituse klienditeeninduses on ähvardatud klienditeenindajat, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Helen Uldrich Postimehele.

Esialgsetel andmetel tuli täna pärastlõunal linnavalitsuse hoonesse mees, kes soovis kohtuda linnapeaga. Teenindaja selgitas talle, et see ei ole võimalik, mispeale võttis viimane nähtavale noa taolise eseme ning jooksis minema.

Põhja prefektuuri operatiivjuhi Toomas Kaarjärve sõnul laekus info võimalikust ähvardusest mõningase viivitusega. «Kindlasti tuleks sellistest juhtumitest politseile aga võimalikult ruttu teada anda – see aitab kaasa olukorra kiiremale lahendamisele ja isiku kinnipidamisele,» lausus Kaarjärv.

Politsei tegeleb juhtunu asjaolude väljaselgitamisega ning võimaliku ähvardaja isiku kindlaks tegemise ja tabamisega.

Politsei palub kõigil, kes kirjeldatud juhtumit pealt nägid, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles