Koolitants jõuab nädalavahetusel Emajõelinna

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere tantsukeskusest võtab tänavusest Koolitantsust osa üle kuuekümne tantsija. Eile õhtupoolikul oli tantsutehnika tund.
Tähtvere tantsukeskusest võtab tänavusest Koolitantsust osa üle kuuekümne tantsija. Eile õhtupoolikul oli tantsutehnika tund. Foto: Kristjan Teedema

Koolitants alustas maakondlike tantsupäevadega märtsi alguses ja nädalavahetusel on festival ka Tartus. 17.‒19. aprillini on registreeritud truppidele ja juhendajatele Uues Teatris ja Genialistide klubis töötoad ja seminarid.

Tänavu peetakse noorte koolitantsufestivali varasemast erinevalt. Festivali on korraldatud kakskümmend aastat järjest ning seni on võisteldud omaloomingulistes tantsudes. Sel aastal osalevad aga tantsijad maakondlikel tantsupäevadel koreograafide juhendatavates töötubades. Noorte tantsulavastusi on kõigil võimalik näha laupäeval ja pühapäeval Tartu üliõpilasmajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles