Viskimuuseum sobib pealiskaudsele ülelibisejale

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.irishwhiskeymuseum.ie

Kui te pole just ülemäära süvenevat tüüpi või kannatate keskendumishäire käes ja üldiselt eriti muuseume ei armasta, kuid kärakast peate lugu ja senti ei veereta, on Dublinis tegutsev Iiri viski muuseum just täpselt teie tassike teed või siis pigem klaasike kangemat.

Tegu on selles mõttes ebatavalise muuseumiga, et mingit saalides ringijalutamist ja omaette valitud tempos eneseharimist pole. Sisse lastakse gruppidena ja iseseisvalt midagi vaadata polegi. Nagu ettevõtmise koduleht soovitab, tasub endale koht grupis ette broneerida, aga see pole ilmtingimata kohustuslik – tuuri alustatakse iga 20-30 minuti tagant.

Standardpilet maksab 15 eurot, väikseid soodustusi on tudengitele ja pensionäridele, tiba suuremaid alla 18-aastastele, kes ilmselt jäävad ilma ka täispileti sisse käivast degustatsioonist. Lisaks on võimalik osta n-ö VIP-pilet, mis annab standardpaketile juurde sortsu eriti vana ja väärikat viskit ning suveniiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles