Pärnumaal hukkus kokkupõrkes kaks inimest

Pärnu Postimees / Postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste lähistel Penu külas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel juhtus möödunud nädalal traagiline liiklusõnnetus.
Häädemeeste lähistel Penu külas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel juhtus möödunud nädalal traagiline liiklusõnnetus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnumaal Häädemeeste vallas Penu külas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel põrkasid eile keskpäeval kokku veo- ja sõiduauto. Õnnetuses hukkus kaks sõiduautos viibinud 28-aastast meest.

Esialgsetel andmetel sõitis kõrvalteel liikunud sõiduauto Toyota ette peateel Pärnu poole liikunud Poola numbrimärkidega veoautole Mercedes-Benz. Esialgsetel andmetel rullus veokilt löögi saanud sõiduauto mitu korda üle katuse ja maandus kraavi, kus veok talle peale vajus. Sõiduautos olnud kaks meest hukkusid. Veoki juht pääses vigastusteta. Selleks et veok autolt ära tõsta, läks vaja ekskavaatori abi. 

Õnnetuspaigal viibinud Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Üllar Küti sõnul on raske oletada, miks peateed ületada soovinud Toyota juht lähenevat veoautot ei märganud. «Kindlasti ei piisa ohtlikes kohtade ühekordsest põgusast pilgust mõlemas sõidusuunas ja arvestada tuleb sellega, et läheneva sõiduki tegelikku kiirust on raske õigesti hinnata. Tähelepanelikkus ja ettevaatlikkus liikluses on äärmiselt olulised, et selliseid õnnetusi ära hoida,» ütles Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles