Arto Aas – mugavustsoonist välja!

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päeva algus: vastne riigihalduse minister Arto Aas teeb mopsi Donnaga hommikuti enne kella kaheksat kodukandis väikse tiiru.
Päeva algus: vastne riigihalduse minister Arto Aas teeb mopsi Donnaga hommikuti enne kella kaheksat kodukandis väikse tiiru. Foto: Erik Prozes

Vastne riigihalduse minister tunnistab, et oli kooliajal rohkem spordi- ja pullimees, keda poliitika ei paelunud üldse. Arter uuris, miks ja kuidas noor mees muutus.

Arto Aas (34), vaadakem tõele näkku, on uue valitsuse suuremaid küsimärke. Ses mõttes, et mida me temast eksprompt teame. Need, kes näinud poliitikasaateid, ilmselt pakuvad, et tegemist on surmtõsise ja igavavõitu inimesega, läbi ja lõhki kalkuleeriva poliitikuga.

Pooleteise tunni jooksul vastse riigihalduse ministri asenduspinnal Tallinnas rahvusraamatukogu-taguses kontorihoones ilmneb, et mulje on petlik. Aas tunnistab viimaks, et ta lapsepõlvesõpradel on arvatavasti raske uskuda, et temasugune teeb tõsist tööd. «Neile olen ilmselt elu lõpuni naljamees,» lausub ta. Tema ema arvas omal ajal koguni, et pojast, kes alalõpmata lollitab, peaks saama... lugege edasi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles