Rõivas palus oma soovituse pärast vabandust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas
Taavi Rõivas Foto: Liis Treimann / Postimees

Reformierakondlasest peaminister Taavi Rõivas palus eile vabandust inimestelt, kes võisid kolmapäevase Eesti Päevalehe intervjuu pealkirjast valesti aru saada, nagu soovitaks ta neil kütuseaktsiisi tõusu kompenseerimiseks osta säästlikum auto.

Rõivas ütles valitsuse pressikonverentsil, et tal on kahju, et tema sõnu, kus ta rõhutas, et viie sendi suurust kütusehinna tõusu liitri kohta ülehinnatakse, pealkirjades lihtsustati. «See, kui tekkisid pealkirjad, kus minu otsetsitaadiks pandi, et ma ütlen maainimestele, et ostke säästlikum auto – selliste tõlgenduste pärast on mul küll kahju ja ma vabandan, see kindlasti häiris inimesi. Häiris ka mind, sest sellist sõnumit ei ole ma kindlasti soovinud anda,» lausus peaminister.

«Vabandan inimeste ees, kes vildakate pealkirjade tõttu minu sõnumist valesti aru said,» kordas Rõivas ning palus pealkirjade panijatel olla võimalikult täpne ja püüda neis edasi anda mõtet, mitte vastandumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles