Veolia: BREM tunnistas oma maksejõuetust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veolia prügiauto.
Veolia prügiauto. Foto: Peeter Langovits

Eile õhtul saatis BREM jäätmekäitlusfirmale Veolia kirja, milles tunnistas, et ei ole maksevõimeline. Nüüd peavad Veolia juhid arutama, millal ja kuidas BREMi hallatavate majade prügivedu lõpetada.

Veolia juhatuse liige Argo Luude sõnul sai firma eile õhtul BREMilt kirja, et nad ei suuda prügiveo eest maksta.

«Kui tõesti ei maksta, ega meie ei saa ka siis oma tööd teha,» lisas Luude. «Ma ei mõista seda firmat, miks nad oma probleemide lahendamiseks midagi ette ei võta.»

Ta lisas, et Veolia lõpetab kindlasti BREMi hallatavate majade prügiveo, kuid seda ei saa teha paugupealt, kuna Veolial on oma lepingulised kohustused. Tegemist on Tallinna erinevate piirkondadega vanalinnas, kesklinnas, Kadriorus, Kristiines ja natuke ka Lasnamäel.

Luude sõnul on BREM Veoliale prügiveo ees võlgu mitusada tuhat krooni. Niisuguseid probleeme on olnud varemgi, kuid siis on Veolia suutnud siiski BREMiga mingile kokkuleppele jõuda.

Tallinna teise suure jäätmekäitlusfirma Ragn-Sells arendusdirektor Agu Remmelg kinnitas, et firmal ei ole praegu BREMiga probleeme, sest kõik arved on makstud ning võlgnevused puuduvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles