Jazzkaare kontsertidel avaneb uusi maailmu

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Lukas on võrreldes varasemate kontsertidega teinud ühe silmaga nähtava muudatuse: ta ei istu enam klaveri taga, vaid mängib klahvpille nüüd seistes ja osalt ka liikudes.
Ingrid Lukas on võrreldes varasemate kontsertidega teinud ühe silmaga nähtava muudatuse: ta ei istu enam klaveri taga, vaid mängib klahvpille nüüd seistes ja osalt ka liikudes. Foto: Sarah Maurer

Tänavune Jazzkaar toob Tartu ja selle naaberlinnade muusikahuviliste ette nelja koosluse hulgas kaks sellist, kes esitlevad äsja üllitatud plaate. Üks tuleb Šveitsist, teine on tartlane.

Ingrid Lukase ja tema ansambli (Patrik Zosso – trummid, süntesaatorid, elektroonika; Céline Giulia Voser – tšello, vokaal, süntesaatorid; Manuel Rindlisbacher – bass) kuuest Jazzkaare kontserdist on üks täna kell 19 Otepää gümnaasiumis ja teine kolmapäeval kell 20 Genialistide klubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles