Maarahva kongress tunnustab maaelu eestvedajaid tänumedalitega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Sarapuu
Arvo Sarapuu Foto: Toomas Huik

Maarahva kongressi korraldustoimkond otsustas 8. oktoobril toimuval maarahva kongressil tunnustada maaelu eestvedajaid.

Korraldustoimkonna esimehe Arvo Sarapuu sõnul on nende eesmärgiks avaldada tänu oma valdkonna parimatele ja innustada ka kõiki teisi nendest eeskuju võtma.

Tunnustus antakse järgmistes kategooriates: õpetaja, kultuurikandja, külavanem, põllumees, omavalitsustegelane, ajakirjanik, metsamees, ajaloolane, ettevõtja, kalur, teadlane, maapere, mahetootja, sotsiaaltöötaja.

Maaelu eestvedajad kuulutatakse välja 8. oktoobril Paides, mil neile antakse pidulikult üle Tauno Kangro valmistatud tänumedalid «Maarahva kongress tänab».

Ettepanekuid saavad esitada kõik soovijad. Selleks tuleb oma ettepanekud kandidaatide osas saata aadressil maarahvakongress@gmail.com või esitada see kodulehel www.maarahvakongress.ee ettepanekute alla, lisades selgitus, miks just üks või teine kandidaat väärib tiitlit. Korraldustoimkond ootab ettepanekuid 4. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles