Kompostihunniku hais nurjab vanaprouade kepikõnni

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi staadioni ja Tiigiveski pargi vahelisele alale toodud haljastusjäätmete lõhn on mõnele pargi külastajale vastuvõtmatu.
Kalevi staadioni ja Tiigiveski pargi vahelisele alale toodud haljastusjäätmete lõhn on mõnele pargi külastajale vastuvõtmatu. Foto: Liis Treimann

Auväärses eas proua tahab koos sõbrannadega Tallinna kesklinnas Kalevi staadioni lähedal asuvas Tiigiveski pargis kepikõndi harrastada, aga ei saa. Takistuseks on ebameeldiv lehk, mis levib pargi ja staadioni vahele jäävalt tühermaalt, kuhu tuuakse suures koguses aiajäätmeid.

Tiigiveski park asub Kalevi staadioni ja Herne tänava tenniseväljakute kõrval väikesel künkal. Künka nõlv ja jalam ongi pargi ja spordirajatiste vahelisel eikellegimaal, mis tõmbab jäätmeid justkui magnetiga ligi.

Proua on kindlaks teinud ka süüdlased. Tema sõnul tuuakse haljastusjäätmeid nii Kalevi staadionilt kui selle kõrval olevalt jalgpalliväljakult, samuti viskavat jäätmeid sinna pargi hooldajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles