Tartlane Artjom Suvorov valiti kesknoorte volikogu esimeheks

Marti Aavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Keskerakonna noortekogu kodulehest.
Fragment Keskerakonna noortekogu kodulehest. Foto: www.kesknoored.ee

Eile valisid Keskerakonna noortekogu volikogu liikmed endale uue esimehe, Tartust pärit Artjom Suvorovi, kellel erinevalt paljudest teistest Eesti noortest puudub soov elada Tallinnas.


Keskerakonna Noortekogu volikogu esimehe Artjom Suvorovi sõnul oli tema


valimine volikogu esimeheks igati mõistlik samm, kirjutab Keskerakonna noortekogu oma pressiteates.

«Minu puhul võime rääkida mitmest erinevast tasandist,» sõnas Artjom Suvorov.

«Nagu mu nimigi ütleb, on minu emakeel vene keel, kuid tunnen end eestlasena, sest Eesti on mu kodumaa. Olen sündinud ja kasvanud Tartus ja igati uhke selle üle, sest mul puudub soov elada näiteks Tallinnas, kuhu paljud noored mujalt Eestist püüdlevad,» lisas Suvorov.

«Noortekogule oli vaja inimest, kes ei oleks Tallinnast, suudaks ühendada erinevate kogukondade esindajaid meie organisatsioonis, oleks täis teotahet, teeks igakülgset koostööd juhatusega ning selles suhtes usun, et Artjom Suvorov on õige valik,» ütles kesknoorte peasekretär Priit Kutser.

Kutser sõnas, et Keskerakond ja tema noored on ikka ja jälle selleks päästvaks jõuks, kes Eesti jalule tõstab.

Keskerakonna noortekogu volikogu kinnitas ka kaks uut volikogu aseesimeest, kelleks said Lääne-Virumaalt, Haljalast, pärit Riinu Urban ja
Vladimir Svet Tallinnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles