Kokaõpilased vahetavad Atlantises pea poole menüüst välja

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval tegid Tartu kutsehariduskeskuse teise kursuse kokanduse eriala õpilased Kairo Roots (vasakult), Robert Pertel ja Mart Andres restoranis ettevalmistusi.
Teisipäeval tegid Tartu kutsehariduskeskuse teise kursuse kokanduse eriala õpilased Kairo Roots (vasakult), Robert Pertel ja Mart Andres restoranis ettevalmistusi. Foto: Kristjan Teedema

Kutsehariduskeskuse teise kursuse kokkade rühm töötas välja uue menüü restoranile Atlantis. Esmaspäevast saavad huvilised maitsta noorte kokkade hõrgutisi.

Noored said võimaluse vahetada välja kümme toitu, mis on ligi nelikümmend protsenti restorani menüüst. Valikus on näiteks itaaliapärane külm eelroog panna cotta, suppidest aga maapirnipüreesupp. Pearoogadeks on mitmesugused liha- ja kalatoidud, mida on küpsetatud vaakumkotis, madalal temperatuuril või suitsutatud lepalaastudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles