Politseinikke röövida püüdnud mehed mõisteti vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Narkotehingu matkimise käigus politseilt 80 000 eurot röövida üritanud viis meest mõisteti eile süüdi röövimise katses, üks meestest ka narkokuriteos.

Lisaks röövimiskatsele ka narkokuriteos süüdi mõistetud Dmitri Rimmile määras kohus liitkaristuseks seitse aastat, Aleksandr Koljaginile kuus aastat, üheksa kuud ja 29 päeva, Artur Eesikule kuus aastat, kaheksa kuud ja kuus päeva, Vadim Semjonovile kuus aastat ning Oliver Läätsele neli aastat vangistust.

Politsei lavastas 2014. aastal olukorra, kus kriminaalsel ringkonnal tekkis mulje, et leidub inimene, kes soovib rahvusvahelise narkoäri jaoks hankida suures koguses uimasteid. Vadim Semjonov sai märtsi alguses ühendust uimastite ostmisest huvitatud politsei kaastöötajaga. Lepiti kokku, et Semjonovi kaudu saab osta 20 kilo amfetamiini hinnaga 80 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles