Saar jääb lubadustes tagasihoidlikuks

Heili Sibrits
, kultuuritoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastse kultuuriministri Indrek Saare kinnitusel on mingist konkreetsest objektist või teenusest olulisem luua kultuuri loovale inimesele võimalused kultuuri luua.
Vastse kultuuriministri Indrek Saare kinnitusel on mingist konkreetsest objektist või teenusest olulisem luua kultuuri loovale inimesele võimalused kultuuri luua. Foto: Sander Ilvest

Sotsiaaldemokraadist kultuuriministri Indrek Saare hääles on vähe emotsioone, suuri lubadusi tema jutust ei kuule. Seega peavad pettuma kõik need, kes lootsid, et üle aastate mitte-reformierakondlasest kultuuriminister toob sellesse majja uued tuuled. Sest näitlejaharidusega mees annab endale selgelt aru, et selle koalitsiooni raames pole tal laval väga palju mänguruumi.

- Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimislubadus oli alandada kultuuriürituste piletite käibemaksu üheksa protsendini. Mis sellest lubadusest sai?

Koalitsiooni läbirääkimistel olid meil kirglikud vaidlused. Olukorras, kus läbirääkimisi juhtiv erakond tahab kõik erisused ära kaotada, oli üsna loogiline, et me kokkulepet ei saavutanud ja uut erisust me luua ei saanud. Paraku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles