Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Jesus Renedo

Rammo MK-etapil esikümnes

Prantsusmaal Hyeresis toimuval ISAFi purjetamise MK-sarja kolmandal etapil on Karl-Martin Rammo tänaste viimaste avaseeria sõitude eel 9. positsioonil. Rammo (ROPK/TJK) täiendas Laser Standard klassis oma võistlussõitude seeriat eile 2. ja 28. tulemusega. Esikohta hoiab austraallane Tom Burton. Finn-klassis sai Deniss Karpak (KST) kirja 30. ja 7. tulemuse ning on 18. positsioonil. Liider on endiselt maailmameister Giles Scott.

Kontaveit Türgis poolfinaalis

Anett Kontaveit (WTA 195.) jõudis Türgis peetaval 50 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril poolfinaali, kui ta alistas veerandfinaalis 6:2, 7:5 Horvaatia esindaja Tereza Mrdeza (WTA 179.). Kaheksandikfinaalis oli eestlanna 6:2, 7:6 parem inglannast Naomi Broadyst (WTA 162.). Täna kavas olevas poolfinaalis läheb Kontaveit vastamisi Iisraeli tennisisti Shahar Peeriga (WTA 124.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles