Jõgevamaa noored lõid imelibeda rattaketiõli

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgevamaa gümnaasiumi õpilasfirma AS Libekett esitleb tõhusat rattaketiõli. Esiplaanil (vasakult) Kaimo Annuk, Rimante Valancauskaite, Laura-Liisa Voojärv ja Kristofer Käosaar. Taga seisavad  Ragnar Kadai, Mihkel Pent ja Tarvo Dubinin.
Jõgevamaa gümnaasiumi õpilasfirma AS Libekett esitleb tõhusat rattaketiõli. Esiplaanil (vasakult) Kaimo Annuk, Rimante Valancauskaite, Laura-Liisa Voojärv ja Kristofer Käosaar. Taga seisavad Ragnar Kadai, Mihkel Pent ja Tarvo Dubinin. Foto: Kristjan Teedema

Kui Jõgevamaa gümnaasiumi noored olid Quantum Spin-Offi projekti viimasel seminaril lõpetanud oma nanotehnoloogilise ketiõli tutvustuse, küsis žürii esimees professor Margus Pedaste: «Kas see on pärisasi?»

Jõgeva õpilased pidasid kiirelt nõu. Nad olid ostnud kauplusest kvaliteetse ketiõli sajamilliliitrises pudelis ja maksnud selle eest 8 eurot. Seejärel olid nad lisanud sinna ühe protsendi ioonvedelikke ja nanoosakesi ning küsimuste küsimus oli – mis võiks selle hind olla?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles