Nimekomisjoni aseesimees: üldjuhul arvestame elanike ettepanekutega

, Tallinna linnaplaneerimise ameti geomaatika teenistuse direktor ja linna nimekomisjoni aseesimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnaplaneerimise ameti geomaatika teenistuse direktor ja linna nimekomisjoni aseesimees Ivari Rannama
Tallinna linnaplaneerimise ameti geomaatika teenistuse direktor ja linna nimekomisjoni aseesimees Ivari Rannama Foto: Kuvatõmmis videost / vimeo.com

See on tavapärane, et kui nime ettepanek on tehtud, siis küsitakse asjasse puudutavatelt isikutelt arvamust. Mügri tänava maaomanikelt on tulnud mitmeid soove ja arvamusi, et kaaluda teist varianti. Ootame neilt ettepanekuid ja arutame seda uuesti järgmises nimekomisjonis.

Hiljuti muutsime näiteks Noka tänava Lennu tänavaks, sest elanikele tundus see sobivamana. Üldjuhul arvestamegi elanike ettepanekutega ja kooskõlastame tänava nime linnaosavalitsuse ja seotud maaomanikega.

Hetkel on käimas aadresside korrastamine üle Eesti ja sellest tulenevalt muudetakse mitmete tänavate leviala või antakse osale tänavatele uued nimed. Riigil on tekkinud keskne andmete süsteem, millel on oma kindlad nõuded, ning sellest tulenevalt vaatame asju üle. Nimekomisjon käib seetõttu koos tavapärasemast tihedamalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles