Peeter Põllu juurde tulevad nimelised pingid

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munga ja Gildi tänava vaheline plats saab värskema ilme juuni lõpuks. Pärast töö lõppemist võivad tartlased hakata sinna panema nimelisi pinke.
Munga ja Gildi tänava vaheline plats saab värskema ilme juuni lõpuks. Pärast töö lõppemist võivad tartlased hakata sinna panema nimelisi pinke. Foto: Kristjan Teedema

Sel nädalal algab Tartu kesklinnas haridus- ja teadusministeeriumi ees oleva platsi korrastamine: värske ilme saavad kõnniteed, hekkide jäänuste asemele istutatakse uued taimed ning mõeldud on ka teiste meeles pidajatele ja ratturitele.

Platsile mahub 15 nimelist pinki ja nende saamiseks korraldab linnavalitsus hanke. «Tellime korraga kõik pingid ära, et need oleksid olemas, kui tekivad huvilised,» rääkis Rein Haak. «Kõik saavad ühesugused pingid ühesuguste siltidega, et keegi ei tunneks end puudutatuna nagu Madruse või Kapteni tänavas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles