Otse: ministrid räägivad riigikogus maksudest, pensionidest ja piirileppest

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Postimees vahendab otsepildis kell 13 algavat riigikogu infotundi, kus saadikute küsimustele vastavad peaminister Taavi Rõivas, tervise- ja tööminister Rannar Vassiljev ning riigihalduse minister Arto Aas.

Rõivasele esitatavad küsimused puudutavad kütuseaktsiisi ja majutusteenuste käibemaksu tõstmist, erakondade rahastamist, Eesti-Vene piirileppeid, Eesti valmisolekut tsiviilelanikkonna kaitseks ning Eesti tegevust seoses illegaalse immigratsiooniga, teatas riigikogu pressiteenistus.

Vassiljevile soovivad riigikogu liikmed esitada küsimusi eakate, pensionide, valitsuse alkoholipoliitika, ravikindlustuse ja ravijärjekordade ning Aasale avaliku sektori autopargi ja selle kasutuse, haldusreformi ja regionaalpoliitika ning andmekaitse seaduse kohta. Üks küsimus puudutab ka kodanikuühiskonna kuulumist riigihalduse ministri vastutusalasse.

Riigikogu infotund kestab tund aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles