Tsiklimehed põristavad kesklinnas

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimase detailina Tartu kesklinna püstitatavast ekstreem-enduurorajast valmis metallvitraaž. Riho Kollist, mootorratturinimega Lärm, näitab, kuidas seda enduurotsikli seljas läbida.
Viimase detailina Tartu kesklinna püstitatavast ekstreem-enduurorajast valmis metallvitraaž. Riho Kollist, mootorratturinimega Lärm, näitab, kuidas seda enduurotsikli seljas läbida. Foto: Kristjan Teedema

Nagu viimastel aastatel juba tavaks on saanud, stardib enduuro Baltimaade karikasari Tartu kesklinnas Vabaduse puiesteel vägagi ekstreemse motosõiduga.

Kaubamaja ja Kaarsilla vahelisele teelõigule voorib täna õhtul suuri veokeid, tuues linna rehve, kive, rampe, sildu, jupi raudteed ja tagatipuks suure palgikoorma. Kõigest sellest saab lõpuks kokku umbes 20 takistusest koosnev enduurorada, kus julgemad ja osavamad tsiklivalitsejad saavad end proovile panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles