Valitud soolod

Mart Juur
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Howe- Anthology
Steve Howe- Anthology Foto: Kuvatõmmis

Steve Howe

«Anthology»

Rhino

Hinne: 5

Mitmendal kohal asub Steve Howe kitarristide esisajas, seda võib igaüks ise järele vaadata. Eks edetabeleid ole erinevaid, vastavalt tabelipidaja suvale figureerib Howe üleval- või natuke allpool. Keegi ei hakka kokku lugema kitarriste, kes nootide ja videote järgi on õppinud mängima nagu Steve Howe, mõni kopeerija on tehniliselt parem Howe kui Steve Howe ise. Tema kõige kuulsamad tööd on tehtud Yesi ja Asia koosseisus – piirdudes selle fakti nentimisega, lõikame nähtusel nimega Howe mõned servad maha.

Muidugi on Howe sooloplaadid jäänud varju, aga samas tundub, et omaenese asju ajades pole jala küljes rasket pommi, mida bänditegemine endast kujutab, nõnda tekib võimalus luusida nurgatagustes ja kangialustes, kuhu supergrupiga ei minda. Ega ma seda väidet hetkel eriti millegagi tõestada ei saa, tasub lihtsalt kuulata ja kaasa minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles