Eesti rokkbändi liikmed sattusid Austrias kähmlusse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illumeniumi uus muusikavideo
Illumeniumi uus muusikavideo Foto: Ekraanitõmmis videost

Austrias Liezenis supermarketi parklas plaate müünud Eesti rokkbändi Illumenium liikmed sattusid kähmlusse, vahendab Heute.at.

Illumenium on varem Liezenis kolmel korral esinenud ja seejärel kohaliku supermarketi parklas plaate müünud. Klientide kaebuste tõttu soovis supermarketi juhataja sel korral bändiliikmete parklast lahkumist.

Kui supermarketi juhataja nende tegevusest pilti teha püüdis, tulid kolm bändiliiget talle kallale. Ühe mööduja abiga pidas supermarketi juhataja ühe bändiliikmeist kinni pidada ja kutsus politsei, ülejäänud kahel bändiliikmel õnnestus väikebussiga põgeneda. Politsei laskis lõpuks ka kolmanda bändiliikme vabaks.

Ka läinud aasta veebruaris äratasid Illumeniumi liikmed Austria meedia tähelepanu, kui jätsid ööbimiskoha arve maksmata ja lagastasid toa. Lisaks olid bändiliikmed vandaalitsenud, toast raadio kaasa viinud ja lõhkunud portselannuku. Lisaks oli bänd jätnud arve maksmata ka Salzburgis.

Tunamullu vallandas bänd ühes Innsbrucki ööklubis aga isegi suure politseioperatsiooni, kui rokkarite lavalt eemaldamiseks oli tarvis 15 politseinikku. Seejuures olid eestlastest rokkarid ka naerdes teatanud, et «ainult surnud politseinik on hea politseinik».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles