Jehoova tunnistajad tahavad ühissõidukites tasuta sõita

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jehoova tunnistajate piirkonnakonvent Saku suurhallis.
Jehoova tunnistajate piirkonnakonvent Saku suurhallis. Foto: Toomas Huik

Eesti Jehoova Tunnistajate Koguduste Liit on esitanud linnavalitsusele taotluse, et nende suvisel kokkutulekul osalejad saaksid nädala jooksul Tallinna ühissõidukites tasuta sõita.

Eesti Jehoova Tunnistajate Koguduste Liit korraldab 24. kuni 26. juulil Tallinnas A.Le Coq Arenal suure kokkutuleku, kuhu tuleb hulgaliselt väliskülalisi. Külalised tulevad USA-st,

kust on reisi broneerinud 1000 inimest, Venemaalt, Skandinaaviast, Soomest ja Baltimaadest. Tallinna on liidu andmetel oodata üle 8000 üritusest osavõtja.

Jehoova tunnistajad pöördusid oma palvega juba veebruaris linnapea Edgar Savisaare poole, kuid hiljuti selgus, et mingil põhjusel oli nende kiri tähelepanuta jäänud. Nüüd pöörduti linnapea ülesandeid täitva abilinnapea Taavi Aasa poole. Abilinnapea asemel vastas Jehoova tunnistajatele transpordiameti esindaja, kelle sõnul esitatakse usuorganisatsiooni taotlus vastavalt kehtivale korrale kõigepealt kooskõlastusringile ning lõpuks volikogu istungile, sest vastavalt seadusele saab sõidusoodustusi anda ainult kohalik omavalitsus.

Millal usuorganisatsioon lõpliku vastuse saab, ei ole esialgu teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles