Treialil täitus TAKis 50 tööaastat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Vaht.
Peeter Vaht. Foto: TAK

Tallinna Autobussikoondis õnnitles täna oma kauaaegset töötajat, 50 aastat ettevõttes treialina töötanud kolleegi Peeter Vahti väärika tööjuubeli puhul.


«Tegemist on väga vilunud oskustöölise ja kuldsete kätega mehega, kelle kohta on ülemustel ja kolleegidel öelda ainult kiitvaid sõnu,» kinnitas TAKi suhtekorraldaja Sirje Roht.

Peeter Vaht tuli Autobussikoondisesse 17-aastase noormehena treiali õpilaseks 1960. aasta septembris ja on sellest saadik kõik 50 aastat töötanud ettevõttes treialina.

«Kui tavaliselt on treiali põhitööks standardsete metallitöötluste tegemine, on Peeter Vaht keeruliste probleemide korral alati ise mõelnud välja tehnilise lahenduse. Kõik mis veereb, see kulub, lisaks pole osadel TAKi veeremiparki kuuluvatel bussidel isegi tootjatehaseid enam olemas. Seetõttu on suurte oskustega vilunud treiali tööpanus aastakümnete jooksul hindamatu,» lisas Roht.

Peeter Vaht jätkab töötamist treialina Tallinna Autobussikoondises.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles