Mailaul toob ehedat muusikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest laupäevani astub autorilaulufestivalil Mailaul üles üle kahekümne esineja Eestist ja välisriikidest. Festival pakub töötube ja vabalavakontserte. 

Autorilaul ühendab muusikat, poeesiat ja esituskunsti. Mailaulu eesmärk on autorilaulu laiem teadvustamine ja väärtustamine. Festival algab täna kell 18 Jaani kirikus kontserdiga, kus esinevad Druk mo Gyal Tiibetist, Mckinley Black USAst ning Eesti esinejatest Taisto Uustail ja Jaan Tät te.

Esimest korda toimuvad Mailaulu raames Heino Elleri muusikakoolis töötoad, mida on festivali programmis kolm: «Motivatsioon ja inspiratsioon » (Kirke Karja ja Carine Jessica Kostla), «Voice» (Mckinley Black, USA) ning «Capo ja alternatiivsed häälestused» (Daithi Rua, Iirimaa/Belgia). Mailaulu peakorraldaja Juhani Jaeger juhib tähelepanu programmi mitmekülgsusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles