Merehädast päästeti viis inimest ja neli koera

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne päästekeskuse päästjad abistasid täna kahte merehätta sattunud paati, kus kokku oli viis inimest ja neli koera.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katrin Zagorski kinnitusel said päästjad kell 12.19 teate, et Roomassaare ja Abruka vahel on kummipaadiga kaks inimest sattunud uppumisohtu – vesi oli pääsenud katkisesse kummipaati. Päästjad sõitsid appi ja võtsid kaasa oma paadi, et abivajajatele vastu sõita. Reageeris ka politseikaater, kes võttis kannatanud enda pardale.

Lisaks kahele inimesele oli katkises kummipaadis ka neli koera. Zagorski kinnitusel olid kõik paadis olijad, ka koerad, varustatud korralikult päästevestidega.

Mõni aeg hiljem tuli analoogne kutse ka Läänemaalt, kus kolm inimest sattusid paadiga merehätta. Päästjad said kutse kell 13.48, et Haapsalu jahisadamast väljunud paat on umbes kilomeetri kaugusel rannikust jäänud merehätta mootoririkke tõttu. Aere paadis ei olnud. Appi läks piirivalvekaater.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles