Riigi Kinnisvara annab hundipassi sadakonnale töötajale

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) esitas eile töötukassale taotluse 118 töölepingu kollektiivseks ülesütlemiseks, peamiselt on tegemist eelmisel aastal ettevõttele antud hoonetega kaasa tulnud kinnisvara korrashoiuga tegelevate töötajatega.

«Kinnisvarareformi käigus on riik kiirendanud vara üleandmist RKASile ning üha enam hooneid antakse meile üle koos neid teenindava personaliga. RKASi strateegia näeb ette kinnisvara korrashoiu teenuse sisseostmist ja seni läbiviidud teenushanked on andnud soovitud mastaabiefekti, võimaldades riigil raha kokku hoida,» selgitas RKASi juhatuse liige Elari Udam oskustööliste koondamise tagamaid.

Kuna iga kinnisvaraobjekti juures võetakse arvesse selle asukohta ja eripära, on mõningatel juhtudel põhjendatud ka oma töötajatega teenuse osutamise jätkamine pikema aja jooksul. «Lõplik koondatavate arv selgub kõigi töötajatega peetavate läbirääkimiste käigus ja võib muutuda väiksemaks,» lisas Udam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles