Ericsson koondab Eestis

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti üheks kõige töötajasõbralikumaks ettevõtteks peetava Ericsson tootmishoone Tallinnas. Ettevõte vähendab töötajate arvu kulude kokkuhoiu nimel.
Eesti üheks kõige töötajasõbralikumaks ettevõtteks peetava Ericsson tootmishoone Tallinnas. Ettevõte vähendab töötajate arvu kulude kokkuhoiu nimel. Foto: Sander Ilvest

Ericsson kärbib oma Tallinna tehases tootmist, koondades 70 inimest oma personali seast ja kärpides renditööjõudu 140 inimese võrra.

Ericssoni teatel on mullu novembris avaldatud pikaajalise globaalse kulu- ja efektiivsusprogrammi üks prioriteet tänavu tarneahela struktuuri parendamine, et tagada ettevõtte jätkusuutlik kasv. See tähendab Tallinnas tootmise vähendamist ja allhangete osakaalu suurendamist.

Muudatustest tulenevalt alustab Ericsson Eestis töölepingute kollektiivse ülesütlemisega. Eile teavitas ettevõte kavandatud koondamistest personali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles