Suur sall katab viie lapse ema õlgu

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa aasta ema Eve Mardo koos abikaasa Reinuga. Selja taga seisavad nende lapsed (paremalt) Kadri (23), Kert (17), Karin (28) ja Kaarel (30). Pildilt on puudu 26-ne poeg Kristjan.
Tartumaa aasta ema Eve Mardo koos abikaasa Reinuga. Selja taga seisavad nende lapsed (paremalt) Kadri (23), Kert (17), Karin (28) ja Kaarel (30). Pildilt on puudu 26-ne poeg Kristjan. Foto: Kristjan Teedema

Mis on elus kõige suurem väärtus? Tartumaa aasta emal Eve Mardol ei lähe vastuse leidmise peale sekunditki. «Lapsed,» vastab ta. Eve Mardol ja ta mehel Reinul on kolm poega ja kaks tütart.

Eve Mardo tõusis oma toolilt püsti, oli natuke segaduses ning ta silmad näisid koguni veekalkvel olevat, kui ta ütles, et kõik emad on seda väärt. Ja kui siis inimesed veel ootasid, mida ta lisab, lausus Eve Mardo: «Uskuge alati, et kõik läheb hästi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles