Tallinna ettevõtluspäeval räägitakse koostööst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtluspäev toimub tänavu Viru hotelli konverentsikeskuses.
Ettevõtluspäev toimub tänavu Viru hotelli konverentsikeskuses. Foto: Karli Saul

7. oktoobril toimuv Tallinna tänavune ettevõtluspäev on pühendatud koostööle erinevates valdkondades ning klastritele kui toimivatele koostöömudelitele.

Ettevõtluspäeval tavapäraselt toimuvale edulugude seminarile on sel korral rääkima kutsutud huvitavaid inimesi erinevatest majandusvaldkondadest. Nii tutvustab Illimar Paul klastrite võimalusi logistikasektoris, Tuulikki Kasonen-Linsi teemaks on tuuleenergia, Pirko Konsa jagab aga kogemusi koostööst mehhatroonika alal ning Werner Blessing räägib IKT- biomeetriliste lahenduste võimalustest. Kristo Reinsalu teema on kosmosetehnoloogiad.

Aktiivselt osalevad ettevõtluspäeval veel mitmed riigiasutused nagu statistikaamet, maksu- ja tolliamet ning patendiamet.

Praktilisest küljest käsitletakse koostööd ka Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni  Liidu (ITL) töötoas. Aruteludes ja esitlustes tuuakse konkreetseid näiteid, kuidas erinevad valdkonnad on juba koostööst ITK sektoriga kasu saanud ning tekitatakse uusi ideid. ITL-i juhatuse liikme Rain Laane arvates on just koostöö see, mis aitab Eesti ettevõtetel laia maailma jõuda. Hommikufoorumi teise peaesineja, OÜ Defendec juhi Jaanus Tamme sõnul on aga just nutikate asjade tegemine Eesti võimalus maailmas läbi lüüa.

Ettevõtmisi toimub ettevõtluspäeval palju – nii neile, kes on juba tegijad kui ka neile, kes alles kompavad ettevõtluse teed.

Tallinna ettevõtluspäeva info ja programm asub aadressil http://ettevotluspaev.tallinn.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles