Rapla näitas kodusaalis võimu

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TYCO Rapla - Rakvere Tarvas
TYCO Rapla - Rakvere Tarvas Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpalli meistriliiga pronksiomanik selgub homses kolmandas mängus, sest Rapla Tyco suutis kodus Rakvere Tarva üle teenitud 76:61 võiduga kolmanda koha seeria viigistada. Kui esmaspäevases avamatšis suutis raskest poolfinaalist Tartu Ülikool/Rockiga väsinud Tarvas viimasel veerandajal kaotusseisust välja tulla, siis eile domineeris Rapla tervet matši.

Poolaeg võideti veel 38:33, aga sinna otsa võideti kolmas veerandaeg 19:8 ja reaalset võimalust Tarval enam ei tekkinud. Rapla võidu üks võtmeid oli vaid kuus punkti visanud Tarva liidri Brandis Raley-Rossi halvamine.

«Kui päris detailidesse mitte laskuda, siis (Martin) Paasoja ja (Ernestas) Ezerskis tegid kaitses individuaalselt väga suure töö ära,» kiitis Rapla peatreener Aivar Kuusmaa tagamängijaid. Lisaks tõstis ta esile head palli liigutamist ja sellest tulenenud 19 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles