Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2010/09/28/439854t1h6acb.jpg)
Säästlikult
Neljale
350 g hakkliha
200 g spagette
1 keskmine sibul
1 roheline paprika
1 sellerivars
1 keskmine porgand
1 küüslauguküüs
1 purk (400 g)
purustatud tomateid
1,5–2 dl vett
150 g pastakastet
1–2 tl suhkrut
soola, musta pipart
kuivatatud punet, basiilikut
Vala kõrge äärega pannile või paksupõhjalisse kastrulisse hakkliha, hakitud sibulat, hakitud paprikat, sellerit, porgandit ja purustatud küüslauku. Kuumuta rooga keskmisel kuumusel 5–6 minutit, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed. Lisa tomatikonserv, vesi, spagetikaste, suhkur ja maitseained. Lase segu keema, tükelda käes spagetid ja lisa segusse. Sega läbi ja hauta kaaneta umbes 12 minutit, kuni spagetid on pehmed.