Professor taotleb ringhäälingus dialoogi

Priit Pullerits
, Arteri vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli meediauuringute professori Pille Pruulmann-Vengerfeldti tööpäevad mööduvad Tartu endises sünnitusmajas. Nüüd asub selles hoones juba aastaid Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituut.
Tartu Ülikooli meediauuringute professori Pille Pruulmann-Vengerfeldti tööpäevad mööduvad Tartu endises sünnitusmajas. Nüüd asub selles hoones juba aastaid Tartu Ülikooli ühiskonnateaduste instituut. Foto: Margus Ansu

Pille Pruulmann-Vengerfeldt, ringhäälingunõukogu vastne liikmekandidaat, vaatab ise meeleldi ETV saateid «Foorumit» ja «Vabariigi kodanikke». Talle meeldib, et nood saated püüavad vaatajaid kaasata. «Aga dialoogist jääb puudu,» sõnab ta.

Samuti kuuluvad 36-aastase Pruulmann-Vengerfeldti, Tartu Ülikooli meediauuringute professori telemenüüsse teadusteemalised tõsielufilmid ja lastesaated. Nagu ta ise ütleb: «Tarbin lastesaateid kohutavalt aktiivselt.» Põhjus on proosaline, tal kasvab kodus kolm last: kümnene, viiene ja kahene.

Kuid põhjuseks, miks riigikogu kultuurikomisjon eelistas mitme kandidaadi seast esitada selle kuu lõpus riigikogule ringhäälingunõukogu uue ekspertliikme kohale kinnitamiseks Pruulmann-Vengerfeldti, pole laiapõhjalises ja põhjalikus telerivaatamises. Asi on selles, mida ta teab ja tunneb ning on uurinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles