Oktoobrist tuleb Tallinna bussiliikluses muudatusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1.oktoobrist muutuvad Tallinnas mitme bussiliini sõidugraafikud.
1.oktoobrist muutuvad Tallinnas mitme bussiliini sõidugraafikud. Foto: Liis Treimann

Tallinna transpordiameti teatel muutuvad alates 1. oktoobrist sõiduplaanid bussiliinidel 67, 68, 27, 44, 55, 54 ja 29 ning liin 7 lõpetab pühapäeval talveajaks töö.

Seoses Raadiku tänava munitsipaalmajade valmimisega Lasnamäel ning sõitjate arvu kasvuga lisatakse alates 1. oktoobrist bussiliinile 67 tööpäevadel ja pühapäeval üks liigendbuss. Sellega kaasneb sõiduplaanide muutumine liinidel 67 ja 68.

Alates 1. oktoobrist lisandub liinidele 1a, 6, 8, 34a ja 38 kesklinnast väljuval suunal Pirita Selveri juurde Rummukõrtsi peatus, liinil 17a Filtri teel Veskiposti peatus ning liinil 26a Paljassaares Paagi peatus. Sõiduplaanid ei muutu.

Bussiliinil 13 asendatakse alates 1. oktoobrist tööpäevadel seoses sõitjate rohkusega üks tavaline buss liigendbussiga. Sõiduplaan ei muutu.

Vajaduse tõttu korrigeerida sõiduaegu muutuvad alates 1. oktoobrist liinil 27, 44 ja 55 tööpäevane, liinil 54 tööpäevane ja laupäevane ning liinil 29 kõik sõiduplaanid.

Sõiduplaanidega on võimalik tutvuda Tallinna linna internetilehel www.tallinn.ee ja sõiduplaanid paigaldatakse ka peatustesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles