Tallinnas hukkus veoki alla jäänud jalakäija

Tallinncity
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 17.20 paiku juhtus raske liiklusõnnetus Kadriorus Poska 28 maja juures, kus veoautojuht sõitis otsa kõnniteel liikunud 73-aastasele naisele. Jalakäija hukkus sündmuskohal.

Esialgsetel andmetel hakkas veoauto juht sõitma Poska 37 maja hoovist välja. Manööverdamise käigus sõitis veoauto juht otsa teisel pool teed, Poska 28 maja ees kõnniteel liikunud jalakäijale.

Liiklusjärelvalvekeskuse juht Elari Kasemets paneb autojuhtidele südamele, et jalakäijate suhtes tuleb eriti tähelepanelik olla. «Jalakäijad on liikluses alati nõrgem ja seega kergesti haavatav osapool, mistõttu tuleb nende suhtes eriti ettevaatlik olla,» toonitas ta.

«Manööverdades tuleb veenduda iga liigutuse ohutuses ja jälgida seda iseäranis hoolikalt kergliiklusteede vahetus läheduses,» lisas Kasemets.

Liiklusõnnetuse täpsed asjaolud on selgitamisel.

Kõigil, kes liiklusõnnetust pealt nägid, palub politsei võtta ühendust infotelefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles