Noorteöö toob kesklinna lühifilmid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteöö raames näidatakse Tallinna kesklinnas noorte poolt tehtud lühifilme.
Noorteöö raames näidatakse Tallinna kesklinnas noorte poolt tehtud lühifilme. Foto: Corbis/Scanpix

Sellel reedel toimuva Tallinna Noorteöö raames leiab aset Noorte Omaloomingu Kino ehk NOK, kus linastuvad noorte endi valmistatud lühifilmid.


Sellel reedel toimuva Tallinna Noorteöö raames leiab aset Noorte Omaloomingu Kino ehk NOK, kus linastuvad noorte endi valmistatud lühifilmid.

NOK pakub kõigile noortele võimalust näidata oma oskusi filmivaldkonnas, saada professionaalset tagasisidet oma teose kohta ning vaadata, millise filmikunstiga teised harrastajad hakkama on saanud.

«Eelmised aastad on näidanud, et noortel on palju suurepärast loomingut, mida publikuga suurel kinoekraanil jagada. Võiks ju arvata, et õpilased on kodus põlveotsas midagi nikerdanud aga võistlusel olid hoopis tõeliselt hästi läbimõeldud ja hea kaameratööga andekad lühifilmid,» rääkis Tallinna Noorteöö projektijuht Robert Lang.

Parimaid filmimeistreid aitavad välja selgitada teletäht Reet Linna, näitleja Anne Veesaar, lavastaja Ain Mäeots ning Eesti Õpilasesinduste
Liidu avalike suhete juht Henri Kiivik.

Võidukatele filmitegijatele on Tallinna Noorteöö sponsorid välja pannud auhinnad.

NOK toimub 12. septembril kell 20.00 Lindakivi Kultuurikeskuses (Koorti
22). Üritus on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles