Nõmme kaevuluukide vargad riputati Youtube’i üles

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pääsküla noortekeskuse ümbrusest kadus eelmisel nädalal viis kaevuluuki.
Pääsküla noortekeskuse ümbrusest kadus eelmisel nädalal viis kaevuluuki. Foto: Nõmme linnaosa valitsus.

Eelmisel nädalal Pääsküla noortekeskuse juures toimunud kaevuluukide varguse jäädvustas keskuse turvakaamera, mille salvestuse linnaosavalitsus varaste tabamise eesmärgil Youtube’i kaudu kõigile kättesaadavaks tegi.


«Pilt ei ole küll kõige parema kvaliteediga, aga äkki tunneb keegi ära auto või riietuse järgi sellega sõitvad noormehed ning see aitab vargad tabada,» ütles Nõmme pressiesindaja Jukko Nooni.

Ööl vastu 24. septembrit varastati Rännaku puiestee 1 asuva Pääsküla noortekeskuse ümbrusest viis kanalisatsioonikaevu luuki.

«Kuna selliseid kaevuluuke enam ei toodeta, peab kaevusuud ümber ehitama ja uued luugid panema. Ühe kaevu ümberehituseks ja luugi paigalduseks kulub 6000 krooni. Seega on vaid viie luugi vargusega tekitatud kahju ligi 30 000 krooni, lausus Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra.

Nõmme linnaosa valitsus palub kõigil, kes videol näha olevad inimesed või auto ära tunnevad, sellest teatada politsei lühinumbril 110.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles