Aasta küla võõrustas tähtsat komisjoni

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Rõngu valla Valguta seltsimaja taga konutavast kahest puukonnast üks ehk meeskonn sai eile suudluse külaliikumise Kodukant juhatuse liikmelt Anneli Kanalt (pildil vasakul). «Ja kus on nüüd prints?» küsis Harjumaal Metsanurme külas elav Anneli Kana ja vaatas hoolega ringi. «Printsi saabumine võib aega võtta,» kostis Valguta külavanem Lea Viks elutargalt ning kutsus Anneli Kana ja koos temaga kohale jõudnud Eesti aasta küla valimiskomisjoni printsi saabumiseni väiksele tutvumisringile.

Riigikogu esimees Eiki Nestor oma musta ametiauto Volvoga ees ja komisjon Valguta ettevõtja Hillar Viksi bussiga taga – nii tehti tunnine ringsõit Valguta, Piigandi ja Lapetukme külas, mis eelmisel aastal valiti Valguta külade piirkonnana Tartumaa aasta külaks. Tänavu kandideerib Valguta külade piirkond Eesti aasta külaks. Esmaspäeval Eestit pidi tiirutama hakanud Kodukandi aasta küla hindamiskomisjonile oli Valguta külade piirkond seitsmes hindamiskoht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles