Luite selts võitleb Veerenni ülesõidu säilimise eest

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veerenni tänava ja Viadukti tee nurgal elava Henrik Michelsoni sõnul on ametnikega ammu kokku lepitud, et väidetavalt ohtlik piirdetara ehitatakse ümber, nii et see enam ristmikule sõitjate nähtavust ei varja.
Veerenni tänava ja Viadukti tee nurgal elava Henrik Michelsoni sõnul on ametnikega ammu kokku lepitud, et väidetavalt ohtlik piirdetara ehitatakse ümber, nii et see enam ristmikule sõitjate nähtavust ei varja. Foto: Liis Treimann

Sel nädalal said Luite asumi elanikud ebameeldiva uudise: vahepeal edasi lükatud Veerenni raudteeülesõidu sulgemine on jälle päevakorras ning hiljemalt tänavu 31. oktoobrist seda enam kasutada ei saa. 

Veerenni tänava raudteeülesõidu kaudu kulgeb kõige lühem tee ligi 800 elanikuga Luite asumist kesklinna. Raudteeülesõidu asemel soovitatakse sõitjail aga pöörata Veerenni tänavalt Viadukti teele ning sõita ligi 800 meetrit edasi, kust raudteeviadukti alt pääseb läbi rahvasuus Kaamose auguks kutsutava ringristmiku teisele poole raudteed. Tee ristub Tehnika tänavaga kaitseväe kalmistu juures.

Kui siiani tuli Veerenni ja Viadukti tänava nurgalt Veerenni ringristmikule jõudmiseks sõita 150–200 meetrit, siis «Kaamose augu» kaudu tuleb samasse kohta jõudmiseks sõita umbes 1800 meetrit. Samasuguse ringi peab tulevikus tegema ka ainus Luite asumit linnaga ühendav bussiliin nr 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles