Måns Zelmerlöw kannatas lapsena koolikiusamise all

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisiooni võitis Rootsi
Eurovisiooni võitis Rootsi Foto: SCANPIX

Tänavuse Eurovisiooni võitjat Måns Zelmerlöwi (28) tuli pärast Eurovisiooni finaalsaate lõppu küll planeeritust tunduvalt kauem oodata, kuid ootamine tasus ära – nagu varem kuulda oli, osutuski ta võluvaks ja säravaks isiksuseks, keda iseloomustab arenenud huumorimeel ja kelle vastused on mõtestatud.

«Olen uhke, rõõmu täis, erutatud ja õnnelik,» sõnas ta ajakirjanikega kohtudes alustuseks ning avaldas, et poetas isegi pisara, kui Rootsi Venemaast punktidega mööda läks – arvas ta ju, et Venemaa võidab.

Selgus, et kümme aastat tagasi saates «Rootsi otsib superstaari» esile kerkinud Zelmerlöw laulis juba toona kaverit Enrique Iglesiase laulust «Hero», nüüd võitis ta Eurovisiooni peaaegu samanimelise palaga. «See on päris äge kokkusattumus,» tõdes laulja, «olen sellele korduvalt mõelnud.» Ning lisas, et lugu «Heroes» pakkus talle esitamiseks tema plaadifirma ning see meeldis talle kohe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles