Tartu eakad toetasid Ukrainat

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiievis Maidanil võtab Tartu pensionäride annetuse vastu Ukraina rindemeestele humanitaarabi koordineerija Abdul Dzalil. Temaga vestleb Kodukotuse liige Regina Kostjutsenko.
Kiievis Maidanil võtab Tartu pensionäride annetuse vastu Ukraina rindemeestele humanitaarabi koordineerija Abdul Dzalil. Temaga vestleb Kodukotuse liige Regina Kostjutsenko. Foto: Malle Salk

Tartu eakate organisatsiooni Kodukotus paarkümmend liiget saabusid nädalavahetusel Kiievist, kuhu nad viisid isiklikult kohale Ukraina sõduritele varutud riideid ja raha.

«Isiklikud sidemed ukrainlastega on pannud meid palju vahetumalt mõistma seda, mismoodi sõda Ukrainat puudutab ja mida see seal inimestele päriselt tähendab,» ütles Kodukotuse juht Malle Salk. «Kui endal ei oleks seal sõpru, siis siirast kaasaelamistunnet ei saaks kätte ainult uudiseid jälgides.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles