Politsei pidas kinni grafitihuligaanid

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee rong Balti jaamas.
Elektriraudtee rong Balti jaamas. Foto: Liis Treimann

29. septembril pidasid politsei- ja piirivalveameti (PPA) Põhja prefektuuri politseinikud kinni kaks noormeest, keda kahtlustatakse rongivagunite värviga rikkumises.

Kahtlustuse kohaselt rikkusid kinni peetud noormehed ööl vastu käesoleva aasta 25. juulit Aegviidus kolm AS Elektriraudteele kuuluvat rongivagunit spreivärviga, vahendas prefektuuri pressiesindaja.

Elektriraudtee AS avalike suhete juhi Norbert Kaareste sõnul tekitati selle teoga ettevõttele varalist kahju 73 920 krooni ulatuses. «Loodame jätkuvalt, et säärase kuritegevuse hulk Eestis väheneb, sest vahendeid, mis vabaneksid ettevõtetel grafitiga võitlemisest, saaks palju otstarbekamalt kasutada,» lausus Kaareste.

Politsei tänab aktiivseid Aegviidu elanikke politseile väärtusliku info jagamise eest, mis viis isikute kinnipidamiseni. Noormehed on sarnaste tegudega ka juba varasemalt politsei huviorbiidis olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles