Raag: see ei ole siiras mure laste pärast, selle taga on Vene mõjutusagenda

Ilmar Raag
, valitsuse psühholoogilise kaitse nõunik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Raag
Ilmar Raag Foto: Sander Ilvest

30. mail toimub miiting Juvenaalse Justiitsia vastu Norra saatkonna juures. Tegemist on üritusega, millesse võib vabas ühiskonnas igaüks suhtuda vastavalt oma südametunnistusele, kummatigi on aga seal oht, et tavaliste kodanike muresid võidakse ära kasutada varajatud viisil teostatava manipuleerimisoperatsiooni heaks.

Millega on siis tegemist? Teadaolevalt on Venemaa ennast esitlemas traditsiooniliste pereväärtuste kaitsjana kogu Euroopas, mille raames esitletakse Euroopat kui roiskuva liberaalsuse pesa, kus fašismi uue vormina arendatakse laste riigistamise programmi.

Üritus tõmmati käima teemaga, et läänes/USAs Vene lapsi adopteerinud pered on need lapsed pannud halbadesse tingimustesse. Sealt toimus jätk, kus väliselt Venemaa lasteombudsmani juhtimisel rünnati Norra lastekaitsesüsteemi, mis ei sätesta piisavalt selgelt abielu tähtsust ja erisooliste vanemate kohustuslikkust. Lisaks võimaldavat see süsteem lapsi vanematelt riigi suva järgi ära võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles