TTÜ tudengid tahavad Aaviksoo rektoriks saamise küsimuses referendumit

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Aaviksoo TTÜ rektoriks valimise pressikonverents
Jaak Aaviksoo TTÜ rektoriks valimise pressikonverents Foto: Eero Vabamägi

Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) tudengid kutsuvad üles korraldama ülikoolis üliõpilasreferendumit, et selgitada välja, kui palju on uueks rektoriks valitud Jaak Aaviksool tudengite hulgas tegelikult toetajaid.

Üleskutses tuuakse välja, et kui seni pole TTÜs üliõpilasreferendumit korraldatud, siis nüüd, pärast Aaviksoo rektoriks valimist, on selleks paras aeg. «TTÜ esinduskogu, kes peaks olema tudengite eestkosteorgan, pole kahjuks siiani antud temaatikat arutanud ega seisukohta võtnud. Nüüd on aeg teha kannapööre ja esitada TTÜ üliõpilasesindusele nõue üliõpilasreferendumi korraldamiseks küsimuses: «Kas toetate Jaak Aaviksood TTÜ rektorina?»,» seisab üleskutses.

TTÜ üliõpilasesindus võib panna referendumile üliõpilaskonna põhikirja muutmise otsuse eelnõu, üliõpilasesinduse kehtestatud akti muutmise otsuse eelnõu või muu üliõpilaskonnaga seotud küsimuse. Referendumit saab algatada, kui seda nõuab vähemalt 500 üliõpilast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles