RõõmuSõõmu koor tuleb Käopesale appi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis RõõmuSõõmu lauljat kahekümnest – esimeses reas Kerttu Rahe, Anne Laur ja Merle Kõrgesaar ning teises reas Taivo Tali ja Alar Lutsar – laulavad remonti ootava majapidamishoone trepil «Ta lendab mesipuu poole». Dirigeerimist markeerib perekodu juhataja Sirli Peterson.
Viis RõõmuSõõmu lauljat kahekümnest – esimeses reas Kerttu Rahe, Anne Laur ja Merle Kõrgesaar ning teises reas Taivo Tali ja Alar Lutsar – laulavad remonti ootava majapidamishoone trepil «Ta lendab mesipuu poole». Dirigeerimist markeerib perekodu juhataja Sirli Peterson. Foto: Margus Ansu

Tartu koor RõõmuSõõm valmistub heategevaks kontserdiks, millega tahab kaasa aidata perekodus Käopesa niisuguste ruumide valmimisele, mis oleksid lapse ja lapsevanema kohtumisel nende omaette olemise paigaks.

Sirli Petersoni sõnul ootab tervet seda maja ees renoveerimine ning tulevikus on katuse alla plaanis rajada ka vabaajatoad. Kui palju täpselt läheks maksma lapse ja vanema kohtumispaiga ehitamine, selle väljaarvutamine alles käib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles