Kanal 2 juulis siiski vabalevist ei lahku

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Oru
Urmas Oru Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Kanal 2 juhi Urmas Oru sõnul tõlgendas meedia tema eelmise nädala lõpul tehtud avaldust, et kanal  lahkub vabalevist, valesti, kui eeldas, et see toimub 1. juulil koos TV 3 lahkumisega vabalevist.

«Meile on helistanud murelikud vaatajad, kellele oleme küll püüdnud asjaolusid adekvaatselt seletada. Palume vabandust segaduse tekkimise pärast!» ütles Oru eile ja kinnitas, et kõik Kanal 2 vaatajad saavad pärast 1. juulit oma lemmiksaateid vabalevi vahendusel edasi jälgida. «Tegelikult puudusid minu jutus viited kuupäevale ja selle eesmärk oli pigem selgitada telemaastikul toimuvaid protsesse. Jään oma sõnade juurde: pikaajaliselt vabalevis jätkamine on erakanalile muutunud mõttetuks.»

«Ma ei saa öelda, kas meie lahkumine vabalevist toimub aasta, kahe või viie pärast. Aga kinnitan, et 1. juulil 2015 seda ei juhtu,» ütles Oru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles