Tallinn tahab paremat ülevaadet MTÜde toetamisest

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonid.
Kroonid. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Tallinna linnakantselei otsib riigihankega firmat, kes looks registri ja seeläbi parandaks ülevaadet mittetulundusühingutele (MTÜ) antud toetustest.

Linnasekretär Toomas Sepa sõnul on tarvis register asutada mittetulunduslikeks tegevusteks toetuste jagamisest ülevaate saamiseks, teatas Raepress.

«Muuhulgas aitab loodav register vältida olukorda, et ühele projektile antakse toetust mitme asutuse poolt,» ütles Sepp. «Siinkohal ei ole mõeldud ülelinnalisi projekte.»

Hanke eesmärgiks on Tallinna linna mittetulundustegevuse infosüsteemi loomine, arendamine ja hooldamine.

Uus infosüsteem võimaldab riigi andmevahetuskeskkonna X-tee vahendusel luua online'i ühendus erinevate riiklike registritega (äriregister, maksuamet jt) taotlustes esitatavate andmete täiendamiseks või kontrollimiseks.

Pärast infosüsteemi valmimist on registreeritud andmed kättesaadavad Tallinna ametiasutuste dokumendiregistris http://tallinnadhs.ml.ee/atp/

Registri valmimise ajaks on kavandatud mai 2009.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles