Facio ootab Keskerakonnalt täna ligi 2 miljonit krooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Facio Ehituse juhatuse esimees Riho Kalve ütles Postimees.ee'le, et Keskerakond on küll oma Toompeal asuva peakontori remondi eest ehitajatele võlgu ligi 11 miljonit krooni, kuid maksegraafiku järgi tuleks täna ära maksta ligi 2 miljonit krooni.

Täna keskpäevaks ei olnud Keskerakond seda summat veel Facio Ehituse arvele üle kandnud.

Ehitajatel jäi Keskerakonna Toom-Rüütli tänaval asuvas majas veel osa viimistlustöid tegemata, kuid sellist kokkulepet ei ole, et kui partei oma võlad tasub, siis töid ka jätkatakse.

«Kokkulepe on selline, et esialgu maksavad nad vanad võlad ära ning siis istume laua taha ja räägime juttu edasi,» ütles Kalve.

Täna tasus Keskerakond maksu- ja tolliametile kogu oma 620 000 krooni suuruse võla. Erakonna pressiesindaja Taavi Pukk ütles, et riigilt saab Keskerakond tänavu toetust umbes 24 miljonit krooni. See summa on jaotatud kvartalite peale ära. Seega pidi partei arvele täna laekuma umbes kuus miljonit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles