Üliõpilased korraldavad Harjumäel oma öölaulupeo

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil eelmise aasta Tallinna Tudengite Sügispäevad.
Pildil eelmise aasta Tallinna Tudengite Sügispäevad. Foto: Liis Treimann

Tudengite sügispäevade raames 22.-25. septembril toimub Tallinnas nelja päeva jooksul üle saja ürituse ning üliõpilased kogunevad ka öölaulupeole.



«Tudengipäevade üheks läbivaks eesmärgiks on jätkata üliõpilastele aastatega omaks saanud traditsioone. Sügisel pakume programmis palju erinevaid kultuuriüritusi, rikastades üliõpilaste vaimu mitmete kontsertide ja esinejatega,» märkis Tudengite Sügispäevade peakorraldaja Evelin Vuus.

Sügispäevad algavad traditsioonilise suurejoonelise avaparaadiga Raekoja platsilt. Avaparaadile järgneb Harjumäel toimuv öölaulupidu, kus lauldakse isamaalisi laule.

Sügispäevade programmis pakub Tudengimaja esimest korda vabaaineid, kus üliõpilased saavad läbi erinevate töötubade ammutada huvitavaid teadmisi ja oskusi.

Uuena on kavas Akadeemiline Jazzileviala, mis pakub muusikat ja esinejaid jazzmuusika armastajatele. Muusikalist elamust pakub samuti Nuku- ja Noorsooteatris toimuv kontsert «SÄSI», kus esinevad Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane.

Esimest korda on Sügispäevade kavas sportlik Hexathlon, mis on kuuest alast koosnev ekstreemseid momente pakkuv võistlus.

«Programm on väga mitmekesine, alustades akadeemilistest üritustest, lõpetades kergemate mängude ja võistlustega. Esiletoomist väärib Breigibattle, mille eesmärk on üle trumbata teised tantsupaarid aina keerulisemate numbritega,» täiendas Vuus.

Koostöös Pimedate Ööde Filmifestivaliga on igal keskööl võimalik nautida filme kinos Sõprus.

Üliõpilastel on Sügispäevadel võimalik kätt proovida piljardis, bowling'us ja batuudirajal.

Traditsiooniliselt valitakse klubis Hollywood välja aasta 2008 ilusam ja targem Tudengimees. Sügispäevad lõpevad tavapärase lõpupeoga, mis sedakorda toimub klubis Hollywood.

Tudengite Sügispäevade kohta saab rohkem infot aadressilt www.tudengipaevad.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles